Osaajaa etsitään, työtä tarjolla

Perhepalvelut Oiva Oy on vuonna 2020 perustettu lastensuojelupalveluita tarjoava yritys. Visionamme on tehdä lastensuojelutyötä uudella, innovatiivisella ja innostavalla tavalla.

Haemme nyt Jyväskylässä toimivaan ympärivuorokautiseen perhekuntoutuspalveluumme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

PERHETYÖNTEKIJÄÄ

Perhepalvelut Oivan perhekuntoutusyksikkö tuottaa luvanvaraista, ympärivuorokautista perhekuntoutusta perheterapeuttisella viitekehyksellä laadukkaasti ja vaikuttavasti. Perhekuntoutusyksikössämme on kuusi perhepaikkaa.

Odotamme sinulta vahvaa osaamista, näkemystä ja kokemusta lastensuojelutyöstä ja perheiden auttamisesta. Menetelmällinen osaaminen on myös tehtävässä hyödyksi. Odotamme sinun olevan vahva tiimipelaaja ja toiminnan aktiivinen kehittäjä. Koulutusvaatimuksena on AMK-tutkinto sosiaali- tai terveysalalta.

Perhekuntoutusyksikkömme tarjoaa mahdollisuuden päästä vahvistamaan palvelumallia, jossa perhe on keskiössä. Arvostamme itsenäisyyttä, luovaa ja joustavaa työotetta sekä vahvaa halua kehittyä perheiden auttamisen asiantuntijana. Perhekuntoutuspalvelussamme pääset työskentelemään alan vahvojen osaajien kanssa vaikuttavasti ja tavoitteellisesti.

Työ on kaksivuorotyötä.

Ennen tehtävän vastaanottoa tarkistamme rikosrekisteriotteen.

Lisätietoa tehtävästä saat Janne Kankaanniemeltä numerosta 044-9010235 tai sähköpostitse Hakemuksen voit toimittaa sähköpostitse 2.11.2020 mennessä.