Perhepalvelut Oiva laajentaa

Perhepalvelut Oiva on toiminut Jyväskylässä noin 1,5 vuotta. Suhteellisen lyhyeen aikaan on mahtunut paljon hyviä asioita ja runsaasti arvokasta oppia siitä, miten vaikuttava palvelu perhekuntoutus on.

Saadut hyvät kokemukset ovat rohkaisseet meitä ottamaan askelia yritystoiminnan laajentamiseksi. Suunnitelmamme on, että keväällä 2022 avaamme uuden perhekuntoutusyksikön Lempäälään. Tällä hetkellä odotamme tilojen vapautumista käyttöömme ja olemme aloittaneet hiljalleen lupaprosessia.

Keskeisin tekijä vaikuttavassa perhekuntoutustyössä on osaava ja motivoitunut henkilöstö. Toimintatapamme perustuu intensiiviseen, perheterapeuttiseen työskentelyyn perheiden kanssa. Työskentelylle leimallista on vahva panostus dialogiseen suhteeseen asiakkaiden, sidosryhmien ja henkilöstön välillä. Tästä muodostuu ammatillisesti hyvin haastava ja samalla todella kiinnostava kokonaisuus. Perhekuntoutustyö tarjoaa mahdollisuuden ammatilliseen kasvuun ja kehittymiseen.

Rekrytoinnin osalta ensimmäinen konkreetti askeleemme on yksikön johtajan etsintä. Tämä prosessi on jo käynnistynyt ja tavoitteemme on löytää osaava ja vahva johtaja käynnistyvään yksikköön. Perheterapeuttisen ja dialogisen palvelumallin johtaminen on todella kiinnostava mahdollisuus ja samalla se haastaa yksikön tulevaa johtajaa kokonaisvaltaisesti.

Odotuksemme Oivassa uuden toimintayksikön suhteen ovat korkealla. Tavoitteenamme on luoda palvelukokonaisuus, joka tuo aitoa lisäarvoa lastensuojelutyöhön. Tähän tarinaan kannattaa liittyä!

Hakuilmoituksemme löydät osoitteesta www.mol.fi