Yritystarina

Perhepalvelut Oiva Oy perustettiin maaliskuussa 2020. Yrityksen keskeisenä ideana on tuottaa laadukkaita ja vaikuttavia perhepalveluita lastensuojeluperheille.

Ensimmäinen palveluistamme, Perhekuntoutus Oivan ympärivuorokautinen, laitosmuotoinen perheterapeuttinen perhekuntoutus käynnistyi huhtikuussa 2020 Jyväskylässä, Keski-Suomessa. Ympärivuorokautisen perhekuntoutuksen lisäksi tuotamme myös kotiin tehtävää perheterapeuttista perhekuntoutusta.

Perhekuntoutus mahdollistaa palveluna laaja-alaisen, asiakaslähtöisen ja moniammatillisen perheiden auttamisen. Perheterapeuttisesta lähtökohdasta ponnistavan palvelun vaikuttavuus perustuu perheen tarpeisiin ja tilanteeseen. Palvelu muotoutuu niiden mukaisesti kohdentaen avun siihen, missä sitä eniten tarvitaan. Palvelussa asiakasperhe tarpeineen on aidosti keskiössä.

Tulevaisuus tulee näyttämään, mitä muita palveluita tulemme tekemään perheiden auttamisessa. Vaikuttavuudesta emme tingi.

Perhepalvelut Oiva Oy:n keskeinen periaate on mahdollistaa henkilöstölle onnistuminen ja menestyminen työssään. Panostamme vahvasti johtamiseen, jotta voimme kehittyä koko ajan toiminnassamme ja saada aikaan uusia, kiinnostavia avauksia perheiden auttamisessa ja lastensuojelun uudistamisessa.